Известие

Collapse
No announcement yet.

Брембо апарати - задни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Брембо апарати - задни

Та както съм споменал в заглавието,
    някой правил ли е опити да ги монтира на беллисимата си.
    Става въпрос за двубутални апарати на брембо от митсубиши ево 6.
    Имам едни апарати на брембо за отпред и едни за отзад,
    за предните горе долу е ясна картинката,
    но за задните там вече е мъгла.
    Ще съм благодарен ако някой сподели полезна информация.
    156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
    KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
    Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
    Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

На каква кола ще са - бенз дизел?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      На каква кола ще са - бенз дизел?
      На колата от подписа колега?

Comment

Колеги някой да подскаже - какво е растоянието м/у дупките в шенкела за захващане на спирачните апарати?
        Предни задни инфото ще ми е полезно,за колата от подписа става въпрос.

Comment

Отпред стандартните наши на 156 са 100мм, малкото брембо от Купе е на 130 мм, голямото от ГТА, 166, Каппа и прочее е на 150 мм......
          Задните по спомен мисля че бяха 90, но не съм 100% сигурен.....
          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 14:10.
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Сега премерих едни мой на 156 - 90 мм е на задните....

Comment

Благодарско колега?
              Има едни апарати от Мазерати,викам си па може и да има известна прилика в растуянията но уви.
              Значи ще си правя планки на това което имам.
              Още веднъж благодаря колега.

Comment

Така да споделя разочарованието си от проекта за задни брембо апарати?
                Оказа се,че след трансплантацията на тези апарати ще ми коства ръчната,
                кола без ръчна не е работа особено всекидневка.
                Много съм разочарован направо ми се плаче,но ко да се прави глупав проект.

Comment

Важното е ,че опита и не се отказа.Поне няма да го мислиш повече.Свиркай си и се ослушвай за следващия проект
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

И защо няма да имаш ръчна..?
                    Това, че няма къде да закачиш жила не означава, че не можеш да имаш ръчна - нали знаеш, че има и хидравлични ръчни..?
                    Това ако проблема идва оттам де...

Comment

Има прозводители на апарати, които определени модели многобутални апарати излизат с опция за ръчна спирачка!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        И защо няма да имаш ръчна..?
                        Това, че няма къде да закачиш жила не означава, че не можеш да имаш ръчна - нали знаеш, че има и хидравлични ръчни..?
                        Това ако проблема идва оттам де...
                        Колега хидравличните ръчни чувал съм за тях но при тях нали пак се действа пак на този вътрешен диск или греша?

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Има прозводители на апарати, които определени модели многобутални апарати излизат с опция за ръчна спирачка!
                        За съжаление моите комплекти не са от тези?
                        Ако подскажеш с некоя марка ще съм ти благодарен?

---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Важното е ,че опита и не се отказа.Поне няма да го мислиш повече.Свиркай си и се ослушвай за следващия проект
                        Прав си колега,а следващия вече е готов разбира се придружен с много мъки и глупости,
                        надявам се поне да изкара зимата?
                        А верно пропуснах да кажа какъв беше проекта - шпер дефиринциял от Купе турбо? За сега доволно.

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
                          Колега хидравличните ръчни чувал съм за тях но при тях нали пак се действа пак на този вътрешен диск или греша?
                          Грешиш. Хидравличната ръчна е просто още една спирачна система с помпа и всичко, която действа само на задните апарати - пускат се още едни тръби до тях и действа 100 пъти по-сигурно защото като я опънеш, все едно си с натиснат педал...
                          Готови такива са доста пари, но като им разгледаш принципа на работа, разбираш, че всичко на всичко ти трябва един кадърен стругар, един детайлист заварчик и една спирачна помпа + много нерви и усилия...

Comment

Имаш ли някъде снимка на задните апарати - междуболтовото на захващането и прочее.......

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Имаш ли някъде снимка на задните апарати - междуболтовото на захващането и прочее.......
                              Снимки нямам но нищо не ми пречи да направя няколко,
                              иначе апаратите са от Ево 6 и мисля,че бяха на 120мм но не съм на 100% сигорен,утре ще проверя?

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:38 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                              Грешиш. Хидравличната ръчна е просто още една спирачна система с помпа и всичко, която действа само на задните апарати - пускат се още едни тръби до тях и действа 100 пъти по-сигурно защото като я опънеш, все едно си с натиснат педал...
                              Готови такива са доста пари, но като им разгледаш принципа на работа, разбираш, че всичко на всичко ти трябва един кадърен стругар, един детайлист заварчик и една спирачна помпа + много нерви и усилия...
                              Така знам си аз,че не трябва да се отказвам лесно,ще по търся инфо да видим как е наистина стоят нещата с тия хидравлични ръчни?

Comment

Working...
                              X